Home  >  Ajankohtaista  >  Senaste nyheterna  >  Golden book 2022

Golden book 2022


Nyt se on selvillä! Nimittäin EatTurku ja EatTampere -kirjojen odotetut Golden Book -voittajat! Lahjomaton arvontageneraattorimme arpoi Turun voittajaksi kirjan numero 1900 ja Tampereen kirjoista numeron 724. Tarkista siis heti, löytyykö näitä numeroita juuri sinun kirjastasi. Löydät järjestysnumeron kirjan alusta, samalta aukeamalta, jossa ovat kirjan tekijätiedot.

Jos olet Turun tai Tampereen Golden Book -voittaja, toimi näin:

1. Ota valokuva kirjasi numerosta.
2. Lähetä se meille osoitteeseen info@eatfinland.fi viimeistään 28.2.2022. Jos numeron haltija ei ole ilmoittautunut tähän mennessä, arvomme uuden voittajan.

Golden Book -voittaja saa 100 euron arvoisen lahjakortin jokaiseen kirjassa olevaan ravintolaan, joten hop hop kirjan numero tarkistamaan, ja käske myös kaverin tarkistaa omansa. Kuka mahtaa päästä nauttimaan kaikkien aikojen ravintolavuodesta!?

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×