Home  >  GOLDEN BOOK 2022 ARVONTA

 

GOLDEN BOOK 2022 -ARVONTA

Marraskuussa käynnistyy toinen EATFinland Tampere ja kolmas EATFinland Turku -vuosi! Helsingissä jo neljättätoista vuotta hurmaava konsepti on vakiinnuttanut asemaansa myös Turussa ja Tampereella.

EATFinland kaupunkien 12 ravintolaa esitellään tyylikkäässä kirjassa ja jokaiseen kirjaan on painettu järjestysnumero painoksesta. Jokainen EATFinland-opas on uniikki ja niitä on painettu rajoitettu määrä.

Juhliaksemme Turun ja Tampereen kirjojen suosiota, ärjestämme yhdessä ravintoloiden kanssa arvonnan, jossa palkintona kahdelle onnekkaalle on 12 kappaletta 100 euron lahjakortteja EATFinland-ravintoloihin. Arvontaan osallistuminen on helppoa, sillä kaikki vuoden loppuun mennessä ostetut EATFinland Tampere ja EATFinland Turku –kirjat osallistuvat automaattisesti. Palkintoja arvotaan yksi Turun kirjojen kesken ja yksi Tampereen kirjojen kesken.

Arvonta tapahtuu kirjojen järjestysnumeroiden perusteella 1.1.2022 jälkeen. Uniikki kirja ja sen järjestysnumero toimivat arpana ja jokainen 31.12.2021 mennessä ostettu EATFinland Turku ja Tampere -opas on mukana arvonnassa. Voittajakirjojen, “Golden Bookien”, omistajien tulee ilmoittautua EATFinlandille kuukauden sisällä arvonnasta. Lisätietoa ja arvontojen tulokset löydät kotisivuiltamme tai www.facebook.com/eatfinland.

 

Arvonnan säännöt 
 
1. Arvonnan järjestäjä 
 
Arvonnan järjestää EATManagement Finland Oy yhdessä vuoden 2022 EATFinland Turku sekä EATFinland Tampere -kirjoihin osallistuvien ravintoloiden kanssa. Arvontaan liittyvien palkintojen myöntämiseen liittyviin järjestelyihin osallistuvat kaikki EATFinland Turku ja EATFinland Tampere 2022 -kirjoissa esitellyt ravintolat, jotka vastaavat tahoillaan arvonnan voittaneelle henkilölle lahjoittamansa lahjakortin arpajaisveron suorittamisesta tai nimellisarvoa vastaavan alennuksen antamisesta ruokailun yhteydessä.  
 
2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus 
Arvontaan osallistuvat kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden hallussa on EATFinland Turku tai EATFinland Tampere 2022 –ravintolaopas, johon on painettu kirjan järjestysnumero painoksesta. Facebook-sivuilla tai arvontaan liittyvään tapahtumaan osallistuvien henkilöiden tietoja ei kerätä tai tallenneta. Järjestäjä pidättää oikeuden lähettää viestejä ryhmän jäsenille Facebook-verkkopalvelun välityksellä. 
 
3. Kilpailuaika ja palkinnon luovutus / julkisuus 
Palkintojen arvonta suoritetaan liikkeellä olevien EATFinland Turku ja EATFinland Tampere 2022 -kirjojen järjestysnumeron perusteella 1.1.2022 jälkeen.

Kilpailun järjestäjä julkaisee arvonnassa voittaneen kirjan sarjanumeron sekä EATFinland-Facebook-sivulla arvontaan liittyvän tapahtuman yhteydessä, EATFinland Instagram-tilillä sekä EATFinland-verkkosivuilla. Tämän lisäksi arvonnassa voittaneen kirjan sarjanumerosta voidaan tiedottaa ravintoloiden Facebook-sivuilla, verkkosivuilla tai muun pr-materiaalin yhteydessä. Mikäli arvonnan voittaja ei ilmoittaudu kuukauden sisällä arvonnasta, toteutetaan arvonta uudestaan 1.2.2022.
 
4. Palkinnot 
Arvonnassa jaettavia palkintoja on yksi kappale. Palkinto, “Golden Book”, sisältää 12 lahjakorttia: yhden jokaiseen EATFinland-kirjan ravintolaan. Yhden lahjakortin nimellisarvo on 100 €. Palkinnon yhteisarvo on 1200 €. Ruokailun loppusumman ylittäessä tämän rajan, asiakas on velvollinen maksamaan sen itse. Ravintola voi joko tarjota arvonnan voittajalle 100€ nimellisarvon omaavan lahjakortin tai antaa nimellisarvoa vastaavan alennuksen ”Golden Book” ruokailun yhteydessä. 
 
Lahjakorttia tai sen käyttämättä jäänyttä osuutta ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä osuutta ei voi myöskään vaihtaa muihin ravintolan ruokatuotteisiin, kuten menukokonaisuuden ulkopuolelle kuuluviin ravintolan ruokatuotteisiin tai alkoholiin, eikä luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Lahjakortti korvaa kirjan muuten sisältämän yhden pääruuan arvoisen alennuksen ravintolassa ja kirja kuitataan käytetyksi lahjakortin lunastuksen yhteydessä. Jos kirjan sisältämä etu on käytetty ennen lahjakortin arvontaa, voi lahjakortin lunastaa myös sen jälkeen kuin ravintolakohtainen etu on käytetty. Kyseessä on siis voittavaksi arvotun kirjan haltijalle myönnetystä lisäedusta. 
 
 
5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot 
 
Lahjakorttien lunastamiseksi voittajan, jonka henkilökohtaisessa hallussa on arvonnassa ilmoitettu voittavan kirjan sarjanumero, tulee ennen tehdä pöytävaraus ravintolaan, johon lahjakortti on osoitettu sekä ilmoittaa siitä, milloin lahjakortin käyttöön oikeuttava ruokailu tulee tapahtumaan.  
 
Lahjakortin lunastamisen edellytyksenä on, että ruokailuun saavuttaessa asiakkaan hallussa on kirja, jonka sarjanumero on arvottu voittajaksi Golden Book -arvonnassa. Kirjan sarjanumero tulee olla ehjä, selvästi luettavissa eikä siihen saa kohdistaa mitään toimenpiteitä, jotka vaikeuttavat sen tulkitsemista. Kirjalla, jonka sarjanumero ei ole selvästi luettavissa tai sen tulkinta ei ole mahdollista ei voi lunastaa lahjakorttia. 
 
Lahjakortit voi lunastaa aikavälillä 1.1.2022-31.12.2022, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. Lahjakorttia ei voi käyttää, jos sen lunastamiseen liittyviä ehtoja ei ole täytetty.
—————- 
 
Om du behöver svenskspråkiga regler för utlottningen som vi arrangerar tillsammans med EATFinland Turku och EATFinland Tampere 2022-restaurangerna, är det bara att höra av sig! 

 

UUSI KIRJA! Vuoden kirja esittelee seuraavat ravintolat: AISTI • GASTROPUB TUULENSUU • HENRIKS • KAJO • LILLAN KÖK • LIV • MUUSA • NÄSINNEULA • PAAKARI • PIEMONTE • PUBLIC HOUSE HUURRE ja RAVINTOLA C Toivotamme sinulle hyvää ruokahalua ja onnistunutta iltaa!  

39 

UUSI KIRJA! Vuoden kirja esittelee seuraavat ravintolat: AUNE • CRANE 22 • DI TREVI • GUSTAVO • HUNGER & TÖRST • HÜGGE • KAKOLANRUUSU • NAVETTA • OOBU • PANINI • RAVINTOLA SUOMALAINEN POHJA ja TEINI • BONUS: LILLA PÄRLAN. Toivotamme sinulle hyvää ruokahalua ja onnistunutta iltaa!

39 

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×