Home  >  GOLDEN BOOK 2020 ARVONTA

 

GOLDEN BOOK 2020 ARVONTA

Joulukuussa käynnistyy ensimmäinen EATFinland Turku -vuosi! Helsingissä jo kahdettatoista vuotta hurmaava konsepti laajenee nyt ensimmäistä kertaa muihinkin Suomen kaupunkeihin.

Turku on vahvalla ravintolaelämällään luonnollinen jatkumo Helsingille ja uskomme kirjan menestyvän kaupungissa upeasti. EATFinland kaupunkien 12 ravintolaa esitellään tyylikkäässä kirjassa ja jokaiseen kirjaan on painettu järjestysnumero painoksesta. Jokainen EATFinland-opas on uniikki ja niitä on painettu rajoitettu määrä.

Juhliaksemme tätä erityistä vuotta järjestämme yhdessä ravintoloiden kanssa arvonnan, jossa palkintona yhdelle onnekkaalle on 12 kappaletta 100 euron lahjakortteja: yhden jokaiseen EATTurku –ravintolaan! Arvontaan osallistuminen on helppoa, sillä kaikki vuoden loppuun mennessä ostetut EATTurku –kirjat osallistuvat automaattisesti.

Arvonta tapahtuu kirjojen järjestysnumeroiden perusteella 1.1.2020. Uniikki kirja ja sen järjestysnumero toimivat arpana ja jokainen 31.12.2019 mennessä ostettu EATFinland Turku -opas on mukana arvonnassa. Voittajakirjan, “Golden Bookin”, omistajan tulee ilmoittautua EATFinlandille kuukauden sisällä arvonnasta. Lisätietoa ja arvontojen tulokset löydät kotisivuiltamme tai www.facebook.com/eatfinland.

Golden Book arvonta on suoritettu ja voittaneen kirjan järjestysnumero on 961. Pyydämme voittajaa ottamaan yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse osoitteeseen info@eatfinland.fi

Arvonnan säännöt 
 
1. Arvonnan järjestäjä 
 
Arvonnan järjestää EATManagement Finland Oy yhdessä vuoden 2020 EATFinland Turku kirjaan osallistuvien ravintoloiden kanssa. Arvontaan liittyvien palkintojen myöntämiseen liittyviin järjestelyihin osallistuvat kaikki EATFinland Turku 2020 -kirjassa esitellyt ravintolat, jotka vastaavat tahoillaan arvonnan voittaneelle henkilölle lahjoittamansa lahjakortin arpajaisveron suorittamisesta tai nimellisarvoa vastaavan alennuksen antamisesta ruokailun yhteydessä.  
 
2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus 
Arvontaan osallistuvat kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden hallussa on EATFinland Turku 2020 ravintolaopas, johon on painettu kirjan järjestysnumero painoksesta. Facebook-sivuilla tai arvontaan liittyvään tapahtumaan osallistuvien henkilöiden tietoja ei kerätä tai tallenneta. Järjestäjä pidättää oikeuden lähettää viestejä ryhmän jäsenille Facebook-verkkopalvelun välityksellä. 
 
3. Kilpailuaika ja palkinnon luovutus / julkisuus 
Palkintojen arvonta suoritetaan liikkeellä olevien EATFinland Turku 2020 -kirjojen järjestysnumeron perusteella 1.1.2020.

Kilpailun järjestäjä julkaisee arvonnassa voittaneen kirjan sarjanumeron sekä EATFinland-Facebook-sivulla arvontaan liittyvän tapahtuman yhteydessä, EATFinland Instagram-tilillä sekä EATFinland-verkkosivuilla. Tämän lisäksi arvonnassa voittaneen kirjan sarjanumerosta voidaan tiedottaa ravintoloiden Facebook-sivuilla, verkkosivuilla tai muun pr-materiaalin yhteydessä. Mikäli arvonnan voittaja ei ilmoittaudu kuukauden sisällä arvonnasta, toteutetaan arvonta uudestaan 1.2.2020.
 
4. Palkinnot 
Arvonnassa jaettavia palkintoja on yksi kappale. Palkinto, “Golden Book”, sisältää 12 lahjakorttia: yhden jokaiseen EATFinland Turku –ravintolaan. Yhden lahjakortin nimellisarvo on 100 €. Palkinnon yhteisarvo on 1200 €. Ruokailun loppusumman ylittäessä tämän rajan, asiakas on velvollinen maksamaan sen itse. Ravintola voi joko tarjota arvonnan voittajalle 100€ nimellisarvon omaavan lahjakortin tai antaa nimellisarvoa vastaavan alennuksen ”Golden Book” ruokailun yhteydessä. 
 
Lahjakorttia tai sen käyttämättä jäänyttä osuutta ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä osuutta ei voi myöskään vaihtaa muihin ravintolan ruokatuotteisiin, kuten menukokonaisuuden ulkopuolelle kuuluviin ravintolan ruokatuotteisiin tai alkoholiin, eikä luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Lahjakortti korvaa kirjan muuten sisältämän yhden pääruuan arvoisen alennuksen ravintolassa ja kirja kuitataan käytetyksi lahjakortin lunastuksen yhteydessä. Jos kirjan sisältämä etu on käytetty ennen lahjakortin arvontaa, voi lahjakortin lunastaa myös sen jälkeen kuin ravintolakohtainen etu on käytetty. Kyseessä on siis voittavaksi arvotun kirjan haltijalle myönnetystä lisäedusta. 
 
 
5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot 
 
Lahjakorttien lunastamiseksi voittajan, jonka henkilökohtaisessa hallussa on arvonnassa ilmoitettu voittavan kirjan sarjanumero, tulee ennen tehdä pöytävaraus ravintolaan, johon lahjakortti on osoitettu sekä ilmoittaa siitä, milloin lahjakortin käyttöön oikeuttava ruokailu tulee tapahtumaan.  
 
Lahjakortin lunastamisen edellytyksenä on, että ruokailuun saavuttaessa asiakkaan hallussa on kirja, jonka sarjanumero on arvottu voittajaksi Golden Book -arvonnassa. Kirjan sarjanumero tulee olla ehjä, selvästi luettavissa eikä siihen saa kohdistaa mitään toimenpiteitä, jotka vaikeuttavat sen tulkitsemista. Kirjalla, jonka sarjanumero ei ole selvästi luettavissa tai sen tulkinta ei ole mahdollista ei voi lunastaa lahjakorttia. 
 
Lahjakortit voi lunastaa aikavälillä 1.1.2020-31.12.2020, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Lahjakorttia ei voi käyttää, jos sen lunastamiseen liittyviä ehtoja ei ole täytetty.
—————- 
 
Om du behöver svenskspråkiga regler för utlottningen som vi arrangerar tillsammans med EATFinland Turku 2020-restaurangerna, är det bara att höra av sig! 

 

UUSI KIRJA! Vuoden kirja esittelee seuraavat ravintolat: Hügge • Kakolanruusu • Karu • Kuori • Ludu • Nooa • Pinella • Roster • Smör • Snickari • Suomalainen pohja • Teini Kaksitoista turkulaista huippuravintolaa kutsuu sinut päivälliselle. Jokainen!

38 

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×