Home  >  Restaurants  >  Cirkus at The More Bistro

Cirkus at The More Bistro

  • Typ av kök Pizza & mat från vedugn
  • Grundat 2016
  • Antal platser 35 st inne + 30 st ute
  • Köksmästarens favorit Pizzan med bacon och cheddar

Mitt i Malmö, i en av chokladfabrikens gamla lokaler gömmer sig Cirkus. Här lagas mat med kärlek för de lokala råvarorna och serveras endast det som de själva vill äta. Det finns en stolthet över varje tallrik som lämnar köket och en tacksamhet för alla producenter och leverantörer som hjälper till att uppnå potentialen.

Under största delen av året hittar man köket på Cirkus ute på den fantastiska innergården! Här stoltserar den stora italienska vedugnen där de flesta av rätterna tillagas. Förutom surdegspizzor med säsongsbetonade råvaror serveras även smårätter av vegetariskt, fisk eller kött. Dessa äts antingen som förrätt eller flera som varmrätt.

Njut av mat, dryck och sällskap i oasen på baksidan, helt avskilt från den stressiga storstadsmiljön men flyttar självklart in när det är som kallast. Kom och dela kärleken till mat och dryck!

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×