Home  >  Restaurants  >  Etoile

Etoile

  • Typ av kök Internationellt med bakgrund i klassisk, vällagad mat med hantverk och teknik i fokus
  • Grundat 2018
  • Antal platser 26 st
  • Köksmästarens favorit Skapas på menyn för dagen

Etoile är en helt ny stjärna på den gastronomiska himlen. Den minimalistiska menyn avslöjar inte så mycket mer än att det kommer att serveras 19 rätter om man väljer att äta vegetariskt på den nyöppnade lilla restaurangen. Det är när kockarna Jonas Lagerström och Danny Falkeman börjar beskriva det som ser ut som dumplings men egentligen är en juice, som man förstår att det inte handlar om ett vanligt krogbesök. Bakom den blå dörren finns plats för 26 personer per kväll i en sittning. Ägarna och kockarna Jonas och Danny beskriver besöket under den nyputsade kristallkronan som en föreställning snarare än ett restaurangbesök.

– Nordisk matlagning har blivit främst i världen. Nu är det dags för nästa steg. Folk är så medvetna idag så vi behöver inte prata om ursprung längre – det är en självklarhet att vi ska välja de bästa råvarorna. Vi vill ge gästerna något de inte är vana vid, en överraskning.

– Det ska vara jäkligt gott och spännande att äta, slår Jonas fast.

Med boken får en person 250 kr rabatt på vego-menyn om ni är två gäster.

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×