Home  >  Restaurants  >  Gastro Gaspari

Gastro Gaspari

Valittu EATSweden Malmö 2020 Tilaa kirja

  • Typ av kök Svenskt/skånskt
  • Grundat 2015
  • Antal platser 60 st
  • Öppet Mån-fre 11:30-14:00
    Lör 12:00-15:00
    Tor-lör 17:30-21:00 (köket stänger)
    Sön stängt

På Gastro Gaspari serveras det modern mat från lokala råvaror. Även på dryckessidan så finns det vin, öl och sprit från trakten. Köket har ett nordiskt tema, men gärna med skånska inslag. Fokus på bra råvaror och rätt behandlade med höga smaker.

Restaurangen huserar i en totalrenoverad smedja som härstammar från 1800-talet, på landet i Flyinge, ett stenkast från Lunds puls. Hit kommer man för att slippa stressen i stan och bara njuta av lugnet. Här är det familjär stämning och härlig känsla, både på inredning och personal.

På luncherna så är det husmanskost som gäller, mat man känner igen fast oftast modernt uppdaterad eller med någon intressant twist. På kvällarna så är det á la carte och här flödar fantasin för att skapa nytt. Menyerna kan variera dagligen beroende på vilka råvaror man får tag på från leverantörer, odlare och uppfödare.

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×