Home  >  Restaurants  >  Växthuset

Växthuset

Valittu EATSweden Stockholm Vego 2020 Tilaa kirja

  • Typ av kök Växtbaserad meny efter säsong
  • Grundat 2013
  • Antal platser 65 st + ute
  • Köksmästarens favorit Sotad sallad med kolgrillad champinjon, rökt mandel, lönnsirapsvinegrette, smörbönskräm och aubergine

På Växthuset brinner man för att ta växtbaserad mat till nya höjder. Maten som lagas här är styrd av de råvaror som är bäst just nu och man jobbar med leverantörer som brinner för sin produkt och sätter kvaliteten i fokus. Med ambitionen att vara så vänliga mot naturen som möjligt rör sig Växthusets meny efter säsongerna.

Strävan är att all dryck som serveras ska vara hantverksmässigt framställd med fokus på vin och alkoholfria dryckesupplevelser. Alla viner är biodynamiskt framställda och uteslutande europeiska. Med ett samarbete med ett fåtal utvalda importörer, som lägger ner tid och själ, hittas de bästa naturliga vinerna.

Här gäller 250 kr avdrag på avsmakningsmenyn.

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×