Home  >  Ajankohtaista  >  Senaste nyheterna  >  Rivoli Restaurants- yhtiön kaikki ravintolat suljetaan

Rivoli Restaurants- yhtiön kaikki ravintolat suljetaan


Joudumme harmiksemme ilmoittamaan, että Ravintola Rivolin toimintaan harjoittanut Rivoli Restaurants- yhtiö joutuu sulkemaan kaikki kolme ravintolansa. Tästä syytä EATFinland Helsinki 2019 & 2020 kirjan osalta kirjan tarjousta ei voi enää hyödyntää Rivolissa. Tilanne on varsin harmillinen ravintolalle, kustantajalle sekä EATFinland kirjan hankkineille asiakkaillemme. Kyseessä on myös ensimmäinen kerta EATFinland kirjan historiassa kun kirjassa mukana oleva ravintola lopettaa toimintansa ennen kirjan voimassaoloajan alkamista.

Pyrimme tällä hetkellä selvittämään millainen ratkaisu ongelmaan on löydettävissä yhdessä vuoden 2020 EATFinland Helsinki ravintoloiden kanssa. Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivuillamme.

Peräti kolmen hyvin perinteikkään ravintolan sulkeutuminen on suuri menetys Helsingin ravintolakulttuurille emmekä me tai Rivoli restaurants osannut ennakoida tälläistä tulevaisuutta vuoden 2019 keväällä kun teimme sopimuksia vuoden 2020 EATFinland Helsinki 2020 kirjan tuotannosta.

Pahoittelemme vielä kertaalleen tapahtunutta omille asiakkaillemme ja tiedotamme tilanteesta tarkemmin heti kun mahdollista. Jos Rivolin ravintolatoiminnalle löytyy jatkaja niin EATFinland julkaisusopimuksen siirto uudelle toimijalle voi olla mahdollista. Pyrimme myös löytämään korvaavan ravintolan siinä tapauksessa, että yksikään Rivoli restaurants yhtiön ravintoloista ei jatka toimintaansa uuden omistajan alaisuudessa.

Helsingin Sanomien uutisen aiheesta voi lukea oheisesta linkistä:

https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000006276413.html…

Päivitys: Rivolin liiketoiminta on ostettu lokakuussa 2019 ja ravintola jatkaa edelleen toimintaansa uuden omistajan alaisuudessa. Vuoden 2020 kirjaa voi käyttää Rivolissa

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×