Home  >  Säännöt

Käyttäjäehdot

1. Tätä kirjaa on näytettävä ravintolakäynnin yhteydessä ja ilmoitettava jo tilausvaiheessa, että tarjousta aiotaan hyödyntää.

2. Kirjan tarjous koskee illallista.

3. Kirjan tarjousta voi käyttää ainoastaan, kun vähintään kaksi henkilöä ruokailee yhdessä. Neljä henkilöä voi käyttää kahta kirjaa, kuusi henkilöä kolmea kirjaa ja niin edelleen.

4. Ravintola tarjoaa jokaista maksettua pääruokaa kohden yhden ilmaisen pääruuan. Jos tilaatte eri hintaisia pääruokia, ravintolalla on oikeus päättää minkä annoksen se tarjoaa ilmaiseksi.

5. Jos ravintolassa on tarjolla menukokonaisuuksia, kahdesta ruokailijasta toinen saa yhden pääruoan arvoisen alennuksen. Ravintolalla on oikeus päättää, mitä menun pääruokaa alennus koskee. Ravintolalla on oikeus päättää, voiko tarjouksen käyttää menukokonaisuuksiin.

6. Kirjan tarjous on voimassa kerran jokaisessa ravintolassa.

7. Kirjan tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se myöskään koske ravintolan erityisjärjestelyjä. Erityisjärjestelynä pidetään juhlapyhiä, kuten esimerkiksi joulupöytää, brunsseja, juhlapyhiä tai erikoismenuja, Ravintolalla on oikeus päättää alennuksen soveltamisesta take away -aterihoihin.

8. Kirjan käyttäjällä ei ole erityisoikeuksia, jos ravintola on täynnä.

9. Kirjan kustantaja ei kanna vastuuta siitä, jos kirjassa olevat ravintolat eivät jatka sopimusta omistajavaihdoksen myötä. Kustantaja ei kanna vastuuta siitä, jos ravintolat lopettavat toimintansa tarjouksen voimassaoloaikana.

10. EATFinland- kirjojen vuoden 2024 painos ja tarjoukset ovat voimassa 1. lokakuuta 2023 – 31. joulukuuta 2024.

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×