Home  >  Säännöt

Säännöt

1. Ravintolakäynnin yhteydessä tätä kirjaa on näytettävä ja ennen ruokailua ilmoitettava, että tarjousta aiotaan hyödyntää.

2. Kirjan tarjousta voi käyttää ainoastaan, kun vähintään kaksi henkilöä ruokailee yhdessä. Neljä henkilöä voi käyttää kahta kirjaa, kuusi henkilöä kolmea kirjaa jne.

3. Jokaista maksettua pääruokaa kohden ravintola tarjoaa yhden ilmaisen pääruoan.

4. Jos ravintolassa on tarjolla menukokonaisuuksia, kahdesta ruokailijasta toinen saa yhden pääruoan arvoisen alennuksen.

5. Kirjan tarjous on voimassa kerran jokaista ravintolaa kohden.

6. Kirjan tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se myöskään koske ravintolan erityisjärjestelyjä. Erityisjärjestelynä pidetään juhlapyhiä, kuten esimerkiksi joulupöytää, uudenvuoden aattoa ja uudenvuoden päivää, pääsiäistä, isänpäivää, äitienpäivää  sekä ravintolan järjestämiä teemailtoja kuten viinintekijän illallista tai muita vastaavia.

7. Kirjan käyttäjällä ei ole erityisoikeuksia, jos ravintola on täynnä.

8. Kirjan tekijät eivät kanna vastuuta siitä, jos kirjaan osallistuvat ravintolat omistajavaihdoksen myötä eivät jatka sopimusta. Tekijät eivät kanna vastuuta siitä, että osallistuvat ravintolat lopettavat toimintansa tarjouksen voimassaoloaikana.

9. EATFinland- kirjojen painos ja tarjoukset ovat voimassa 1. marraskuuta 2023 – 31. joulukuuta 2024.

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×