Home  >  Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä
Sinun täytyy olla vähintää 18 vuotias tilatessasi tuoteen meiltä. Alaikäisiltä vaaditaan holhoojan suostumus tilaukseen. Erimielisyyksien osalta Oy EATScandinavia Ab 3240614-4 noudattaa yleisiä Kilpailu- ja kuluttajaviraston suosituksia.

Toimitukset
Toimitukset postitetaan 1-2 työpäivän sisällä ilmoittamaasi osoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat joko kuriirin tai postin välityksellä.

Hinnat
Kaikki hintamme sisältää arvonlisäveron (24%) ja postituksen. Muita veroja tai maksuja ei peritä.

Maksaminen
Voit maksaa helposti ja turvallisesti pankki- tai luottokortilla ja verkkopankin välityksellä käyttämällä yhteistyökumppaniemme tarjoamia palveluita.

Peruuttamisoikeus
Sinulla on oikeus ostetun tuotteen palauttamiseen 14 vuorokauden sisällä. Palautusoikeus lasketaan alkavaksi siitä päivästä kun olet vastaanottanut tuotteen ja koskee vain käyttämättömiä ja virheettömiä tuotteita. Jos tuotteessa on sinetit, niiden tulee olla vahingoittumattomat. Tuotteen palautuksen kustannuksista vastaa tilaaja joka vastaa myös siitä, että tuote palautetaan vahingoittumattomana, mieluiten alkuperäisessä pakkauksessaan. Maksu palautetaan 30 päivän kuluessa siitä kun palautuva tuote on vastaanotettu ja todettu hyvityskelpoiseksi.

Hintojen muutokset
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, (jotka johtuvat tavarantoimittajien muuttuneista hinnoista ja valuuttakursseista), varastonmuutoksista ja teknisistä virheistä verkkokaupassa, selaimessa tai palvelemissa.

Henkilötiedot
EATFinland-kirjan kustantaja on Oy EATScandinavia Ab 3240614-4 ja vastaa tämän verkkosivun ylläpidosta sekä yksityishenkilöille kohdistuvasta toimituksista. Oy EATScandinavia Ab 3240614-4 on vastuullinen henkilötietojen säilyttämisestä ja käsittelystä ostotapahtumiin liittyen. Henkilötietojasi voidaan käyttää yhteydenpitoon sähköpostitse, tekstiviestein tai muihin yhtiön markkinointitarkoituksiin. Voit koska tahansa pyytää henkilötietojesi oikaisua, poistamista tai ilmoittaa, että niitä ei saa käyttää suoramarkkinointiin.

Valitukset
Sinulla on oikeus valittaa väärästä tai vahingoittuneesta tuotteessa. Ole yhteydessä meihin niin pian kuin mahdollista, viimeistään 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta. Ota yhteys asiakaspalveluun info@eatfinland.fi sopiaksesi toimintatavoista. Riitatapauksissa, noudatamme Kilpailu- ja kuluttajaviraston suosituksia.

Varaukset
Varamme oikeuden lopettaa tuotteen myynti, jos se on myyty loppuun sekä mahdollisuuden poistaa tuote hetkellisesti valikoimasta. Pidätämme oikeuden myös hintojen muutoksiin ja asiavirheiden korjaamiseen. Mikäli ravintola lopettaa toimintansa kirjan voimassaoloaikana, tästä seurannutta vahinkoa asiakkaalle ei hyvitetä. Tutustu myös kirjan käyttöehtoihin, jotka löytyvät kirjan lopusta.

Verkkoselaimesi on liian vanha

Vanhat verkkoselaimet eivät tue uutta tekniikkaa ja mahdollista verkkosivun täyttä potentiaalia. Päivitä ystävällisesti selaimesi uudempaan versioon joka toimii sivustollamme paremmin. Tässä on muutamia uudempia verkkoselaimia, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen sivustamme

Päivitä verkkoselaimeni

I'd like to continue anyway ×